top of page

Wellness a spa firmy STARPOOL

Co je vlastně wellness a spa?

Wellness a Spa jsou v dnešní době velmi vyhledávané relaxační techniky, které získávají svoje místo nejen na dovolených, ale mnoho lidí si je dopřává i o víkendech nebo dokonce ve svých domovech.

Wellness a Spa nejsou jen tím, že si zajdeme do sauny či na masáž, ale jedná se o celkovou péči - tedy jsou to pečující procedury, které vedou k uvolnění svalů v těle, pomáhají pustit napětí z mysli, na chvíli zpomalit myšlenky a vedou ke stavu, ve kterém je člověk prostě a jednoduše spokojený.

V dnešní uspěchané době každý touží po klidu a pohodě a proto jsou welness a spa tak moc žádané.


Historie wellness

Víte, že se nejedná v podstatě o nic nového? I když se může zdát, že je wellness výdobytkem dnešní vystresované doby, tak tomu tak není. I naši předci si uvědomovali nutnost a důležitost péče o sebe a tak zmínky o lázních, horkých koupelích či saunách nalezneme již ve starém Egyptě, Číně či Řecku. V naší zemi se významněji začaly ozdravné procedury používat až počátkem 20.století, především v místech minerálních pramenů.



Dá se tedy říci, že veškeré welness a spa jsou historií a mnoha lidmi otestované činnosti, kterých bychom se neměli zříkat. Přináší nám totiž tolik potřebnou úlevu pro celou naši bytost - od těla, přes mysl až k duši.


Navazujeme na tradici

V naší firmě si plně uvědomujeme důležitost a blahodárnost působení wellness procedur na lidské tělo. Jsme oficiálním distributorem italské firmy Starpool, která je špičkou v realizaci domácích i komerčních wellness, SPA i lázeňských zařízeních. Společnost je na trhu již od roku 1975. Díky své dlouholeté historii a neustálé inovaci vytvořila celý systém produktů a služeb, což z ní dělá jasného favorita v této oblasti.

Produkty společnosti Starpool jsou zárukou toho, že budou uspokojené všechny vaše smysly. Jsou koncipovány tak, že jsou nejen funkční, ale též estetické a oku-lahodící. Relaxace a odpočinek jsou tedy zaručeny.


Naší nosnou myšlenkou je to, že v jednoduchosti je velká síla. Teplo, voda a odpočinek ve spojení s luxusním designem. To je Starpool. Neustále inovujeme a přemýšlíme nad tím, jak vše skloubit tak, aby jste si mohli kvalitně odpočinout a relaxovat. Na dovolené nebo i v domácím prostředí.

Naše top produkty

Sauny jsou vytvořené v jedinečném designu přírodního dřeva, ve kterém je obsažena vášeň Starpoolu pro wellness. Každá součást sauny je navržena tak, aby dopomohla k rovnováze mezi tělem a myslí. Naše technologie a nápady vychází z dlouholeté zkušenosti nejen klientů, ale i našich vlastních. Protože víme, že na detailu záleží. A pospojováním drobností vzniká dokonalý celek.



Venkovní sauny, které získávají větší a větší oblibu u našich klientů tvoříme v souladu s okolním prostředím. Dokonale zasazené v exteriéru, dokonalé svou funkčností a interiérem.






Parní komory vznikly spojením arabského hammamu a římských lázní. Toto jedinečné propojení je dokonalým prostředím pro maximální relaxaci. Neustálé inovace firmy, nové nápady a patentované technologie jsou k dispozici pro vaše domácí spa nebo pro luxus hotelových pokojů. Ikonické Sweet Spa lze koncipovat i jako multifunkční sprchový kout ve Vaší koupelně.



Zerobody je inovativní a patentovaný systém, který byl navržen pro regeneraci těla a mysli. Je vyvinutý na základě rozsáhlého vědeckého výzkumu o výhodách plavání ve vodě, metody Dry float terapie, kdy je tělo nadnášeno 400 litry teplé vody. A to bez nutnosti se svlékat či namáčet. Skvělá technika, která zmírňuje bolesti svalů a kloubů, zlepšuje krevní oběh a podporuje regeneraci svalů. A co víc, Zerobody je také účinný na duševní pohodu: snižuje hladinu stresu, zlepšuje kvalitu spánku, soustředění a paměť.



Nuvola Experience je unikátní koncept, který je určený pro centra krásy, lázně či hotely. Systém Nuvola umožňuje regeneraci těla a mysli. Má speciálně vyvinutý systém suchého nadnášení, které cíleně působí na snížení úrovně stresu a také na kvalitu spánku.



Společnost Starpool staví nejen na tradici, ale též na nejnovějších vědeckých studiích. Spolupracuje s odborníky, experty i sportovními lékaři, kteří provádí rozsáhlé výzkumy o blahodárnosti tepla, vody a odpočinku na lidské tělo.

Právě díky tomu, že skutečně proniká do hloubky a podstaty toho, jak nejlépe relaxovat, je průkopníkem ve svém odvětví.


Jedinečný SP.a_System vyplynul z potřeby toho, aby naši klienti maximálně těžili všechny možnosti, které jim wellness nabízí a využili čas pro relaxaci optimálním způsobem. Umožňuje vědoměji využívat wellness prostory - nejen tak, že vyzkouší vše co v nich je, ale aby též věděli, co jim která procedura přinese a jaký užitek z ní mohou mít.


Proč Starpool?

Společnost Starpool, jejímž jsme oficiálním zastupitelem a distributorem v České Republice, je zárukou toho, že skutečně dostanete to, co očekáváte. (v případě dotazů nebo zájmu o více informací nás kontaktujte!) Kvalita, design, funkčnost. Proniknutím do toho, co člověk potřebuje pro skutečnou relaxaci, se společnost odlišuje od konkurence. Nespokojí se s tím, že vytvoří saunu. Chce vytvořit zážitek, prožitek a pocit úplné a naprosté relaxace.


Tím, že společnost spolupracuje se širokou škálou odborníků, od interiérových designérů, návrhářů, lékařů a vědců, vytvořila podklad pro to, aby její klienti byli spokojeni a pochopili, proč je odpočinek ve wellness a spa důležitou součástí života.

bottom of page